Pedikúra

Péče o nohy je ideální svěřit odborníkům a užít si u toho třeba příjemnou masáž … Postaráme se o vaše chodidla od nehtů až k popraskaným patám, dopřejeme jim potřebnou úlevu a vám zajistíme dokonalý relax.

Chcete se objednat na pedikúru?

Radana Masopustová – tel. +420 602 474 646

Nově také přístrojová pedikúra

Suchá pedikúra, pro kterou jsme náš salon vybavili profi speciálními přístroji. Těšit se tak můžete na odborné a bezbolestné ošetření nohou, zaměříme se nejen na suchou a hrubou kůži, ale také na vaše nehty.

Právě nehty můžeme díky přístrojové pedikúře snadno vytvarovat, poradíme si také se zarůstajícími nehty nebo provedeme jejich abrazi.

Přístrojová pedikúra je vhodná také při problémech s kuřími oky, otlaky a mozoly nebo zrohovatělou kůží.

Informace pro diabetiky… Nezapomeňte, že některé pojišťovny poskytují příspěvek nebo plně proplácejí diabetikům přístrojovou pedikúru. Jsme oficiálním členem České podologické společnosti, takže péči o chodidla si následně můžete u své pojišťovny nechat proplatit.

Nabízíme klasickou pedikúru (mokrou)

Po lázni odstraníme starou zrohovatělou kůži a zlepšíme celkovou kondici chodidel, vyřešíme problémy se zarůstajícími a deformovanými nehty, ošetříme kuří oka, mozoly, zhrublou kůži na patách a jiné neduhy, které vaše nožky trápí.

Pokožku ošetříme a podobně jako u manikúry, upravíme i vaše nehty … a to klidně i včetně lakování. Závěr patří masáži nohou – na co vše má blahodárný vliv zjistíte v článku Masáže nohou.

Aplikace nehtových špon

Nehtové špony – řeší problém se zarůstajícími nehty. Rovnání nehtů se provádí pomocí různých typů kovových, plastových nebo kombinovaných nehtových rovnátek – špon.

Deformované, stočené nehty nebo například zarůstající nehty jsou dnes velmi rozšířeným problémem. Zpravidla se tyto problémy projevují v důsledku genetické predispozice.

Zarostlé nehty mohou také vznikat nesprávným stříháním nehtů nebo používáním nevhodné obuvi. Velmi často jsou zarostlé nehty doprovázeny bolestmi a záněty.

Aplikace nehtových špon je bezbolestná a ověřená technika, díky které nemusí být problém v budoucnu řešen chirurgicky. K aplikaci používáme vysoce kvalitní nehtové špony Podofix …

Modeláž nehtů na nohou

Modeláž nehtů probíhá podobně jako na rukou. Nehty na nohou se potáhnou UV gelem, ale neprodlužují se. Je velmi praktická v letním období do otevřené obuvi. Vydrží totiž 1,5 až 2 měsíce.